İpekçi'den İsrail'i boykot çağrısı

İpekçi

İpekci Turizm Hac ve Umre Koordinatörü Mehmet İpekçi, Gazze'ye yapılan saldırıların son bulması gerektiğini ve İsrail mallarını Türkiye tarafından boykot edilmesi gerektiğini söyledi. İpekçi, zamanında bir kola firmasının boykot edildiğini ve bunun düny

OPERASYON SON BULMALI

İpekçi Turizm her sene geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yılda gerçekleştirdi. Kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelen İpekçi Turizm Hac ve Umre Koordinatörü Mehmet İpekçi, ve İpekçi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İpekçi, Ramazan’da birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğunu hatırlattı.

İftar yemeği sonrasında konuşan İpekci Turizm Hac ve Umre Koordinatörü Mehmet İpekçi, mübarek Ramazan ayında İsrail’in Gazze’ye başlattığı kara operasyonunu kınadı.

 

KARŞILIK VERİLMESİ GEREKİYOR

İsrail’e en sert şekilde karşılık verilmesi gerektiğini belirten İpekçi, dünyanın en iyi markalarını İsrail’in ürettiğini ve bu markaları bazen bilmeden aldıklarını bildirdi. Geçmiş dönemde İsrail orjinli ünlü bir kola markasının Türkiye’de boykot edildiğini ve firmanın dünya tarihinde en büyük zararı yaşadığını belirten İpekçi, yine aynı senaryonun uygulanması gerektiğini ifade etti.

Kırıkkale’de de sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek bu olayı kınaması gerektiğini belirten İpekçi, saldırılardın her kesim tarafından tepki çektiğini ve artık insanlık dışı suçun bitirilmesi gerektiğini kaydetti.

 

YENİ YATARIM MÜJDESİ

İpekçi Turizm Yönetim Başkanı Abdulah İpekçi ise, Kırıkkale’ye yatırım yapmaktan memnun olduklarını belirterek, yeni bir otel- spa ve hamam tesisisin açılacağı müjdesini verdi. Kırıkkale’de ve çevre ilerde adından sıkça söz ettiren İpekçi Turizm’in artık farklı alanlarda, farklı sektörlerde boy göstereceğini belirten İpekçi, her yıl farklı bir alanda başarılı olmak istediklerini açıkladı. Bir çok ilde organizasyon düzenlediklerini bildiren İpekçi, yine 2011 yılında IATA belgesi almayı başaran nadir firmalardan olan şirketlerinin her geçen gün büyüdüğünü ve Kırıkkale’ye hizmet ettiğini belirtti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ